Tarieven

Altijd een pakket dat bij jou past

Professional

Perfect voor starters en kleine organisaties.

€29

/ maand
Populair

Business

Beste keuze voor als je ook producten online wilt verkopen.

€49

/ maand

Enterprise

Perfect voor opschalende corporates en webshops.

€249

/ maand
Hulp nodig bij het kiezen van de juiste pakket?
Is er een niet goed, geld terug garantie?
Ja, je hebt de eerste 30 dagen niet goed, geld terug garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico proberen en kijken of het bij je past.
Wordt mijn website voor me klaargezet of moet ik hem zelf bouwen?
Je nieuwe website wordt compleet door ons klaargezet. Als je al een website hebt, dan kunnen we alle informatie daar vanaf halen en direct aan de slag. Heb je nog geen website, of is de informatie op je website niet meer actueel, dan sturen wij je onze aanleverdocumenten. In die documenten vul je eenvoudig in welke informatie we op je nieuwe website mogen plaatsen.
Wat is de duur van de overeenkomst?

Zolang als het abonnement wat je kiest. Een maandabonnement is bijvoorbeeld per maand opzegbaar en een jaarabonnement per jaar. Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd en zijn prijsvast (geen verhogingen dus).

Kan ik mijn abonnement later wijzigen?
Ja, wanneer je bijvoorbeeld start met een maandabonnement dan kun je dit wanneer je wilt omzetten naar een jaarabonnement om alsnog van een korting te profiteren.
Wat gebeurt er als ik stop?
Mocht je willen stoppen? Dan wordt de overeenkomst de eerstvolgende maand gelijk stopgezet. Vanaf dat moment kun je dan geen gebruik meer maken van je website. De inhoud van je website is volledig jouw eigendom. Je kunt het gewoon exporteren en in een andere WordPress website importeren. Het is overigens wel je eigen verantwoordelijkheid om deze op te slaan voordat je website vervalt.
Deze bedrijven gingen jou voor​